Την Πέμπτη στις 7/ 12/ 2023 στην Αίθουσα πολλαπλών Χρήσεων του Δήμου Φλώρινας, το 6ο Δημοτικό Ολοήμερο Σχολείο “Ίων Δραγούμης” συμμετείχε καθολικά (184 μαθητές/μαθήτριες), στο πλαίσιο του προγράμματος δράσεων Οδικής Ασφάλειας και με τίτλο “Αποκτώ Παιδεία – Αλλάζω νοοτροπία”, που συνδιοργάνωσε η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας με πρωτοβουλία του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Δυτικής Μακεδονίας Ταξίαρχου κ. Σπυρίδωνα Διόγκαρη και τη συνδρομή του Διοικητή της Τροχαίας Φλώρινας κ. Δημητρίου Γκίνη.
Οι μαθητές μας, με την αμέριστη καθοδήγηση και στήριξη των εκπαιδευτικών της Σχολικής μας Μονάδας συμμετείχαν δυναμικά με ποικίλες δράσεις και κατασκευές, όπως προβολή βίντεο-τραγούδι-ποιήματα, χορευτικό, αφίσες, τρισδιάστατες μακέτες, ζωγραφιές, διαδραστικά παιχνίδια, σποτ και πολλά άλλα. Σκοπός των δράσεων ήταν να καλλιεργηθούν και να προωθηθούν τα πρότυπα της σωστής οδικής συμπεριφοράς και να γνωρίσουν οι μαθητές μας τους βασικούς κανόνες της κυκλοφοριακής αγωγής, ώστε να υιοθετήσουν με επιτυχία όσα διδάχτηκαν στο πλαίσιο του προγράμματος.
Στο τέλος της εκδήλωσης έγινε η επίδοση Επαίνου στο Διευθυντή του σχολείου μας κ. Λάζο Κωνσταντίνο και σε κάθε τμήμα ξεχωριστά που έλαβε μέρος. Ακολούθησε κλήρωση δύο ποδηλάτων με συνοδεία κράνους στους μαθητές των μικρών τάξεων ( Α, Β,Γ) καθώς και των μεγαλύτερων ( Δ, Ε, ΣΤ).

Δράση για την Οδική Ασφάλεια με τίτλο ” Αποκτώ Παιδεία – Αλλάζω νοοτροπία”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *