Στο πλαίσιο του προγράμματος δράσεων Οδική Ασφάλεια και με τίτλο “Αποκτώ Παιδεία-Αλλάζω νοοτροπία”, που συνδιοργάνωσε η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης με τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας και το τμήμα Τροχαίας Φλώρινας, είχαμε την τιμή και χαρά να υποδεχτούμε στη Σχολικής μας Μονάδα και συγκεκριμένα στην αίθουσα εκδηλώσεων τον Αστυνομικό Υποδιευθυντή – Διοικητή του Τμήματος Τροχαίας Φλώρινας κ. Γκίνη Δημήτριο. Στις 30/11/2023 καθώς και στις 5/12/2023 πραγματοποιήθηκαν στο σχολείο μας ενημερωτικές ομιλίες, για την εκπαίδευση των μαθητών/τριών σχετικά με θέματα της ασφαλούς κυκλοφορίας. Σκοπός των δύο ενημερωτικών ομιλιών ήταν να εκπαιδευτούν μικρές και μεγάλες τάξεις των μαθητών μας, να γνωρίσουν τους βασικούς κανόνες της Κυκλοφοριακής Αγωγής και να τα εφαρμόσουν με επιτυχία στη ζωή τους.
Στο τέλος της ενημέρωσης ο κ.Γκίνης μοίρασε στους μαθητές όλων των τάξεων ερωτηματολόγιο, με στόχο την εμπέδωση της Κυκλοφοριακής και Οδικής Αγωγής, καθώς και διπλώματα με άδεια οδήγησης ποδηλάτου.
Ο Σύλλογος Διδασκόντων και ο Διευθυντής του 6ου Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας κ.Λάζος Κωνσταντίνος εκφράζει δημόσια τις ευχαριστίες του, ευχόμαστε καλή συνέχεια στο σπουδαίο έργο του και αναμένουμε παρόμοιες δράσεις καθ’ όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς.

Ενημερωτική Ομιλία στους μαθητές του 6ου Δ.Σ. Φλώρινας, στα πλαίσια του Προγράμματος Δράσεων Οδικής Ασφάλειας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *