Ο Σύλλογος Διδασκόντων και η Διεύθυνση του 6ου Ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας «Ίων Δραγούμης» βρίσκεται  στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσει τη νέα αίθουσα Πληροφορικής.

Η μεταφορά του εργαστηρίου αποτελούσε ένα χρόνιο αίτημα των εκπαιδευτικών και των μαθητών καθώς η παλιά αίθουσα ήταν ακατάλληλη λόγω υγρασίας που δημιουργούσε δυσάρεστη και ανθυγιεινή ατμόσφαιρα αλλά και φθορές στον εξοπλισμό.

Η πρωτοβουλία αυτή, η οποία υλοποιήθηκε  μετά από επίμονες και συντονισμένες ενέργειες της Διευθύντριας  κ. Ευγενίας Γάκη ολοκληρώθηκε, από εξωτερικό συνεργείο η ηλεκτρολογική εγκατάσταση και  η μεταφορά του δικτυακού εξοπλισμού και το βάψιμο της νέας αίθουσας.

Σημαντική εξάλλου ήταν η εθελοντική προσφορά του προσωπικού του σχολείου μας με συντονιστή τον καθηγητή Πληροφορικής κ. Κωνσταντίνο Μπάτζιο, που ανέλαβε τον καθαρισμό του χώρου, την μετεγκατάσταση των υπολογιστών και την αισθητική παρέμβαση της αίθουσας.

Η ικανοποίηση όλων μας από το άριστο αποτέλεσμα είναι μέγιστη, γιατί το Σχολείο είναι η δεξαμενή, όπου πραγματοποιείται το εκπαιδευτικό και διδακτικό μας έργο και η κοινωνικοποίηση και η ασφάλεια των παιδιών μας αποτελεί για όλους μας την μέγιστη προτεραιότητα.

Οι μαθητές/τριές μας απολαμβάνουν πλέον τους πλήρως αποκατεστημένους χώρους της αίθουσας και πραγματοποιούν τα μαθήματά τους με ασφάλεια και ποιότητα σε  ένα εργαστήριο πλήρως ανανεωμένο, εξοπλισμένο, φωτεινό και λειτουργικό.

Ευχόμαστε στους μαθητές και τις μαθήτριες  μας καλή πρόοδο στο νέο τους χώρο, να τον απολαύσουν και να τον γεμίσουν με τις ψηφιακές τους δημιουργίες.

ΝΕΑ ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ του 6ου Δημοτικού σχολείου Φλώρινας «ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *